STRONG PEACH CHALLENGE

Predstavljam ti NAJJAČI #PEACHPERFECT challenge! Najjači, jer se fokusiramo na tvoju snagu. Gradimo STRONG PEACHES kao nikada do sad.

ŠTA TE ČEKA

PUMPANJE SNAGE

Nakon završenog #PEACHPERFECT 2.0 Challenge-a provalio sam da veliki broj devojaka kuburi sa snagom. Koncept novog Strong Peach IZAZOVA je takav da je najveći fokus na pumpanju snage.

Rezultati koji te čekaju je lagano dizanje većih težina na najpravilniji i najefikasniji način, telesna transformacija, gubljenje masti i nabacivanje mišića. Uz jaku edukaciju, jake treninge i intenzivnu i konstantnu kominikaciju na našim privatnim grupama bićeš najjača devojka u kraju.

Prihvati izazov i osvoji 300€.

PROGRAM

01

Teretana

Dobijaš trening za teretanu u trajanju od 4 jake nedelje, podeljen u 2 faze. Svaku fazu radimo 2 nedelje. Faze su koncipirane tako da ni u jednom trenutku programa neće doći do platoa u napretku – pravimo adekvatne promene koje odgovaraju tvom telu za optimalan i konstantan napredak.

Na svom nalogu na platformi ćeš u sklopu svakog treninga imati VIDEO tutorijal za svaku vežbu. Videćeš kako se pravilno izvodi vežba + ja ti detaljno objašnjavam pravilno izvođenje i na šta treba da obratiš pažnju. Na ovaj način ćeš usavršiti tehniku izvođenja vežbi i samim tim izbeći potencijalne povrede.

5 treninga nedeljno + kardio za svaku fazu + koraci za svaku fazu. I ne zaboravi da iz faze u fazu idemo sve jače kao nikada do sad. Kratko ali jako! 😀

Potrebna oprema: osnovne sprave u teretani + traka srednje jačine.

02

KUĆNI TRENINZI

Kućne treninge možeš da radiš bilo kada u toku dana. U kući, u parku, na terasi, bukvalno gde god. Svi kućni treninzi se nalaze na platformi. Trening traje 45-60min. Sve vežbe detaljno objašnjavam.

Imamo 5 treninga nedeljno. Dobijaš program treninga za kućne uslove u trajanju od 4 nedelje, podeljen u 2 faze. Faze traju 2 nedelje, i svaka je jača od prethodne. Ovde nema stagniranja napretka, uz #STRONGPEACH si svaki dan sve jača i jača.

Potrebna oprema: bučice/tegovi – što teže to bolje, podloga za vežbanje i traka srednje jačine

*Ako nemaš ništa od navedenog, u našoj zatvorenoj grupi ću vam pre početka challenge-a pomoći oko odabira opreme.

03

ISHRANA

#STRONGPEACH podrazumeva i vođenje računa o ishrani. Podeliću sa tobom sve što je potrebno da znaš na temu ishrane, kako bih ti maksimalno olakšao i pojednostavio celu nauku oko kalorija i makrosa. Pomoći ću ti da postigneš što bolje rezultate za naše 4 nedelje druženja, ali i da stvoriš zdrave navike za ceo život.

Dobijaš VIDEO LEKCIJE, u kojima ćemo zajedno proći kroz osnove o ishrani, kalorijama, kako da sastaviš svoj program ishrane i ostvariš što bolje rezultate.

U našoj privatnoj grupi ću deliti dodatni sadržaj (ideje za recepte, postove, LIVE uključenja) koji će ti biti od značaja za što bolji napredak, kao i primere programa ishrane od 1300-2200kcal, koji će ti služiti kao smernica.

04

INSTAGRAM +
VIBER GRUPE

Dobićeš pristup privatnim INSTAGRAM i VIBER grupama.

U INSTAGRAM grupi ću 5x nedeljno održavati LIVE uključenja koja su riznica znanja. Svaki Live ostaje u grupi da mu se vratiš i utvrdiš gradivo. Najvažnije mi je da razumeš glavne stvari koje ću se potruditi da ti prenesem na najjednostavniji i razumljiv način. Pored mene, tu su i gosti pregavači sa kojima ćemo prolaziti kroz teme koje su bitne i odgovaraćemo na sva tvoja pitanja. Nema glupih pitanja – pitaj sve što ti nije jasno.

VIBER grupa je mesto gde ćeš zajedno sa drugim #PEACHES ćaskati na temu programa, delićete pobede i muke, jer vas na treninzima neću štedeti. Unapred se izvinjavam.

BONUS

EFEKTI

TRANSFORMACIJE

Edit Content
Aleksandra o PREAleksandra O posle
Anastasija R PREAnastasija R POSLE
Andjela G PREAndjela G posle
Anica M PREAnica M POSLE
Anja K PREAnja K POSLE
Belinda B PREBelinda B POSLE
Bbosa PREBbosa POSLE
Dejana B PREDejana B posle
Doris D PREDoris D POSLE
Dragana M PREDragana M POSLE
Isidora S PREIsidora S Posle
Ivana J PREIvana J POSLE
Jelena P PREJelena P POSLE
Matea M PREMatea M POSLE
Matea P PREMatea P POSLE
Nina V PRENina V POSLE
Sandra T PRESandra T POSLE
Stanislava PREStanislava POSLE
Teodora S PRETeodora S POSLE
Teodora T PRETeodora T POSLE

EKSPERTI

I ovog puta podršku ti pužaju eksperti iz različitih oblasti. Moji odabrani gosti će sa tobom deliti savete preko IG Live-ova i pomoći će ti da dostigneš kako fizičku, tako i mentalnu transformaciju.

Dušan – Eternal Fit

Sertifikovani fiteness trener sa više od 1000 transformacija iza sebe i autor dve knjige

Vodiće IG Live na temu problema sa štitnom žlezdom, zdravlja i treninga.

Saša Draškovič

Sertifikovani personalni trener i savetnik za suplementaciju. Ujedno je i bodybuilder koji sprema klijente za takmičenje i radi na oporavku njihovih hormona nakon takmičenja. Od njega ćeš naučiti mnogo o hormonima.

Prihvati Challange i pridruži nam se. Postani deo #PEACHPERFECT ekipe i zajedno sa nama osigurai NAJJAČU FORMU za 4 jake nedelje.

CHALLENGE

NAGRADE

Novčana nagrada:
300eur

PEACH PERFECT paket u vrednosti od 120e – whey protein + šejker, collagen, vitamini za kosu, vitamin D3, ashwagandha ).

Novčana nagrada:
200eur

PEACH PERFECT paket u vrednosti od 120e – whey protein + šejker, collagen, vitamini za kosu, vitamin D3, ashwagandha.

Novčana nagrada:
100eur

PEACH PERFECT paket u vrednosti od 120e – whey protein + šejker, collagen, vitamini za kosu, vitamin D3, ashwagandha.

ODGOVORI

I ovog puta podršku ti pužaju eksperti iz različitih oblasti. Moji odabrani gosti će sa tobom deliti savete preko IG Live-ova i pomoći će ti da dostigneš kako fizičku, tako i mentalnu transformaciju.

Materijal stiže na tvoj nalog 1 dan pre početka challenge-a.

Pristup treninzima imaš do početka našeg narednog izazova.
Od opreme će ti trebati jedan par tegova (što je teže moguće), bar jedna elastična traka i podloga za vežbanje. Više informacija i preporuka za kupovinu i odabir opremedelim sa tobom u grupi na IG pre početka challenge-a, kako bi imala vremena da se pripremiš.
Kućni treninzi u challenge-u su intenzivni, zahtevaju rad i disciplinu, ali ćeš ih raditi prateči video uz detaljne instrukcije, tako da ćeš naučiti pravilno izvođenje i izbeći eventualne greške. Što se tiče GYM opcije – svaku vežbu sam detaljno objasnio i ukazao sam na najčešće greške, kako bi mogla da vežbaš samostalno u teretani.
Da! Treninzi su snimljeni, tako da ih možeš upaliti na svom uređaju kad god u toku dana, spremiti dobru volju, opremu i započeti trening zajedno sa mnom.
Da, učesnice našeg challenge-a se nalaze širom sveta. Sve što ti je potrebno je pristup internetu!