Peach Perfect

SUMMER CHALLENGE

Stiže leto, a sa njim i #PEACHPERFECT Summer Challenge – savršeno vreme za transformaciju!

Počinjemo 22. Maja!

Zima nikad duža, a leto nikad bliže.

Sada je IDEALAN TRENUTAK da se posvetiš SEBI, svom telu i zdravom načinu života.

Kao i uvek, spremili smo ti treninge – gym & kućnu varijantu, edukaciju, programe ishrane, REELS recepte za brza, ukusna i jednostavna low calorie jela.

Čeka te sjajno druženje, sjajni rezultati – a za najbolju transformaciju nagrada od 1700e.

Neka leto 2023. bude TVOJE LETO!

ŠTA

Kućni treninzi

Kućne treninge radimo po vašem omiljenom principu – zajedno sa Katarinom od početka do kraja.

Dobijaš program treninga za kućne uslove u trajanju od 6 nedelja, podeljen u 3 faze.

Svaka faza traje 2 nedelje, i svaka je jača od prethodne

Radimo 4-5 treninga nedeljno.

Koncept #PEACHPERFECT je program treninga gde ćemo raditi na kompletnom zatezanju celog tela, uz fokus na oblikovanje zadnjice i stomaka.

Potrebna oprema: 

TEGOVI od 3-5kg, tegovi od 7-10kg, pilates lopta, traka srednje jačine & duga elastična traka.

Oko odabera opreme ću vam pomoći pred početak challenge-a.

TERETANA

Dobijaš program za teretanu u trajanju od 6 nedelja je podeljen u 3 faze. Svaku fazu radimo 2 nedelje. 

Na svom nalogu na platformi ćeš u sklopu svakog treninga imati VIDEO tutorijal za svaku vežbu + broj serija & ponavljanja.

Videćeš kako Katarina izvodi vežbu + Stefan će detaljno objašnjavati pravilno izvođenje i na šta treba da obratiš pažnju.

Na ovaj način ćeš usavršiti tehniku izvođenja vežbi i samim tim izbeći potencijalne povrede.

4-5 treninga nedeljno + kardio za svaku fazu + koraci za svaku fazu.

Ne zaboravi da iz faze u fazu idemo sve jače!

Potrebna oprema: osnovne sprave u teretani + traka srednje jačine.

Ishrana

Pre nego što program krene – dobićeš VIDEO lekcije gde ćemo ti objasniti sve što je potrebno da organizuješ svoju ishranu za izazov!

Naučićemo te da računaš kalorije, makrose, osmisliš svoj plan ishrane & za 6 nedelja dođeš do svog cilja.

Dobićeš:

PLANOVE ISHRANE od 1350, 1500, 1800, 2000 i 2500 kalorija – koji će ti služiti kao ispiracija za sastavljanje svog idealnog plana!

30 REELS recepata – koji će ti služiti kao ideja za ukusne i brze obroke svakodnevno!

Osim lekcija koje će biti potrebno da preslušaš pre početaka challenge-a, u našoj privatnoj grupi ćemo imati dodatni sadržaj (recepte, postove, LIVE uključenja) koji će ti biti od značaja za što bolji rezultat!

Facebook, Instagram i Viber

Dobićeš pristup našim privatnim FACEBOOK, INSTAGRAM i VIBER grupama.

U INSTAGRAM grupi ćemo održavati LIVE uključenja na kojima ćemo se najviše fokusirati na edukaciju.

Zajedno sa našim gostima predavačima, prolazićemo kroz teme koje su bitne & odgovarati na vaša pitanja.

Čekaju te postovi i storiji koji će služiti za svakodnevnu motivaciju, inspiraciju. .

VIBER grupa je mesto gde ćeš zajedno sa drugim #PEACHES ćaskati na temu programa, kao i na razne druge teme – što će ti biti od velikog značaja jer nisi sama u ovome.

Nešto kao Peach Cafe 🙂

Analize devojaka

I naša dodatna opcija ovog  i nešto što je najbolje što smo osmislili je da nudimo mogućnost da ti u startu pomognemo i izračunamo za tebe kalorije, makrose, zadamo ti korake, kardio – a onda i kako treba da postaviš svoje kalorije i makrose kako bi bila sigurna da ideš u pravom smeru i za 6 nedelja zasigurno postigneš BRUTALAN REZULTAT!

Ovo je za tebe ukoliko se ne snalaziš sa računanjem kalorija, makrosa i nisi sigurna u kom smeru da kreneš.

Zašto je ovo sjajna stvar? Jer ti uz ceo program nudimo i neki vid polu-mentorstva gde dobijaš CEO PAKET za siguran uspeh.

Ovo je polu-individualna opcija – gde ćeš u startu imati komunikaciju sa nama i moći ćeš da sve uskladiš 10/10.

Ukoliko želiš SUMMER CHALLENGE paket sa ANALIZOM – video klip gde ti više pričamo o ovome možeš pronaći klikom OVDE!

Broj mesta je ograničen i primamo devojke do popunjavanja kapaciteta.

* Ukoliko želis i analizu – piši nam na email – [email protected]

 

Analiza podrazumeva to da ćemo ti pred početak challenge-a poslati UPITNIK koji ćeš popuniti, poslati nam svoje slike PRE, a mi ćemo izračunati za tebe kalorije, postaviti ti makrose, zadati ti kardio i korake. Uz ceo challenge i sav materijal koji dobijaš (treninge, recepte, planove ishrane itd.) imaćeš mogućnost da u startu dobiješ konkretne smernice kako da iz celog izazova izvučeš svoj maksimum i budeš sigurna da ideš u dobrom smeru.

Nakon što ti damo smernice za start challenge-a i započneš – nakon svake 2 nedelje ćeš imati mogućnost PROVERE FORME tj. poslaćeš nam svoj napredak, reći kako se osećaš i kako ti odgovaraju sve stvari koje smo ti zadali. Nakon toga, ukoliko ima potrebe, mi ćemo ti nakon svake faze (2x u toku challenge-a) korigovati kalorije, makrose, pojačati/smanjiti kardio i korake – kako bi bila spremna za narednu fazu i nastavila da kidaš!

To podrazumeva da ćeš imati u startu ANALIZU + PROVERU FORME nakon 2 nedelje. Ukoliko odabereš ovu opciju – posle završetka 2.faze nećeš više imati mogućnost provere forme i da ti kažemo šta da radiš dalje.

To znači da ćeš uz ANALIZU na početku izazova, imati i PROVERU FORME nakon završetka 1,2,3 faze tj. da ćeš tokom challenge-a imati konkretne smernice kako da iz ovog challenge-a izvučeš maksimum i prilagodiš ga sebi. Takođe, nakon što se izazov završi – uradićemo ponovo analizu i reći ćemo ti u kom smeeru da ideš dalje kako bi zadržala formu i nastavila u dobrom smeru!

Ne, ovo je polu-individualna opcija i opcija da ti pomognemo da challenge prilagodiš sebi i izvučeš maksimum. Mi ćemo ti tokom analize i provere forme jasno poslati makrose, kalorije, korake i kardio koji treba da radiš, kao i naše mišljenje u kom smeru da ideš. Ukoliko bude nekih nejasnoća – moći ćeš da nam postaviš još 1 dodatno pitanje, ali ova opcija ne podrazumeva individualan rad gde ćeš imati chat sa nama van provere forme.

Ne. Ako se odlučiš za ovu opciju – mi smo tu za tebe za vreme trajanja challenge-a i moraš slati sve u zadatom roku. Neće biti mogućnost da ovu opciju iskoristiš kasnije.

Ova opcija je za tebe ukoliko nisi sigurna da li ideš u dobrom smeru ili želiš da digneš svoju formu na viši nivo. Ako stalno kreneš-pa staneš ili ne vidiš rezultate a misliš da si sve dobro odradila – onda je ovo idealan izbor za tebe kako bi dobila konkretne smernice i naše mišljenje kako da izgradiš telo onako kako želiš.

BONUS

CHALLENGE

Prihvati Challenge i osvoji vredne nagrade!

NOVČANA NAGRADA:

1,700eur

PEACH PERFECT PAKET:

PEACH PERFECT paket – 4x SET iz nove kolekcije, whey protein + šejker, collagen, magnezijum, vitamini za kosu, vitamin D3, ashwagandha.

NOVČANA NAGRADA:

1,000eur

PEACH PERFECT PAKET:

PEACH PERFECT paket – 1x SET iz nove kolekcije, whey protein + šejker, collagen, magnezijum, vitamini za kosu, vitamin D3, ashwagandha.

NOVČANA NAGRADA:

700eur

PEACH PERFECT PAKET:

PEACH PERFECT paket – whey protein + šejker, collagen, magnezijum, vitamini za kosu, vitamin D3, ashwagandha.

GOSTI

Naši gosti, eksperti iz različitih oblasti tu su da podele svoje znanje i pomognu ti na putu ka najzdravijoj verziji tebe. Tu su da ti pomognu da dostigneš kako fizičku, tako i mentalnu transformaciju. Naši gosti će biti sa nama na IG Live-ovima, gde uvek nakon edukativnog dela imamo vreme za pitanja i odgovore

324844040_573381364224648_6591795053080846861_n

Milan - Bodytransform

fitnes trener

IMG_3872

Strahinja - BODY RESHAPE

fitness trener

EFEKTI

Andjela-Milicevic-pre-tAndjela-Milicevic-posle-t
Andjela-Savic-pre-tAndjela-Savic-posle-t
Anja-kiselcic-pre-tAnja-kiselcic-posle-t
Dragana-Milovanovic-pre-tDragana-Milovanovic-posle-t
Jovana-kovacevic-Pre-tJovana-kovacevic-Posle-t
Jovana-Ristic-pre-tJovana-Ristic-posle-t
Lena-Stojkovic-pre-tLena-Stojkovic-posle-t
Maja-Kozoder-pre-tMaja-Kozoder-posle-t
Marija-Mitrovic-pre-tMarija-Mitrovic-posle-t
Sara-Nedic-pre-tSara-Nedic-posle-t

2,840

RSD

Prihvati letnji #CHALLENGE i pridruži nam se. 

Postani deo najjače #PEACHPERFECT ekipe i zajedno sa nama napravi najbolju formu za leto!

ČESTA

22.05 počinjemo sa programom, a pristup vežbama ćeš dobiti dan pre.

Nekoliko dana ranije (od 18.5-20.5) ćeš dobijati pristup lekcijama, a onda i programima ishrane, kako bi se pripremila za početak na vreme (u toku vikenda).

Još dodatnih 6 nedelja nakon završetka.

Potrebna oprema: bučice od 3-5kg za gornji deo tela, bučice od 7-10kg za donji deo tela, podloga za vežbanje, traka srednje jačine za oko kolena, velika elastična traka i pilates lopta.

*S obzirom da u ovaj challenge ubacujemo novine – oko kupovine opreme ćete biti obaveštene kroz story na Katarininom instagram profilu @katarinaperunicic.

Kućni treninzi u challenge-u su intenzivni, zahtevaju rad i disciplinu, ali ćeš ih raditi uporedo sa mnom uz moje instrukcije, tako da ćeš naučiti pravilno izvođenje i izbeći eventualne greške.

Što se tiče GYM opcije – svaka vežba je detaljno objašnjena i ukazali smo kroz videe na najčešće greške, kako bi mogla da vežbaš samostalno u teretani.

Da! Treninzi su snimljeni, tako da ih možeš upaliti na svom uređaju kad god u toku dana, spremiti dobru volju, opremu i započeti trening zajedno sa mnom.

Da, učesnice našeg challenge-a se nalaze širom sveta. Sve što ti je potrebno je pristup internetu!