PLANOVI ISHRANE

Programi su napisani tako da vidite kako možete uklapati razne vrste jela/poslastice/brzinske obroke u svoj dnevni plan.

Stefan & ja ćemo vam u narednim danima dati još neke preporuke & konkretne savete na šta da obratite pažnju, kao i primere kako se mi hranimo 😁👌🏽

UPUTSTVO ZA SLANJE SLIKA POSLE

📣 Došlo je vreme za slanje slika POSLE, kako bismo uporedili rezultate i videli tvoj uspeh koji si postigla u prethodnih 8 nedelja!

⚠️ NAPOMENA: Slike PRE & POSLE se neće objavljivati na društvenim mrežama bez tvoje dozvole, ali su uslov za učestvovanje u nagrađivanju.

Molim te da pažljivo pročitaš uputstvo kako bi slike POSLE bile dobre & odobrene.

Čim pregledamo tvoje slike – dobićeš mail da li je sve u redu, ili je potrebno da ponoviš 😊

Mail za slanje slika je:
[email protected]
rok za slanje je četvrtak 11.08.2022 (do kraja dana).

TABELA NAVIKA

Drage naše devojke, u prilogu vam postavljamo TABELU NAVIKA koju možete da ištampate i popunjavate svakodnevno za vreme trajanja ovog challenge-a.

Svake nedelje ćete dobijati novi PDF fajl koji ćete popunjavati i pratiti svoje navike & postignuća.

Na početku se nalazi plan vaše JUTARNJE RUTINE, gde smo prošli kroz neke od bitnih stvari koje smatramo da treba da uvedete u svoj život/svakodnevnicu.

Naravno, svako od nas ima različite rutine koje se tiču ustajanja, posla, obaveza – tako da ako niste u mogućnosti da svaku od ovih stvari uradite odmah ujutru, onda ih rasporedite u toku dana kada vam odgovara 😊

Nakon toga imamo deo gde ćemo upisivati naše ciljeve, napredak, rezultate i mnogo toga što ti može biti od velikog značaja kako bi imala uvid u svoje zalaganje i na kraju-uspeh.

Srećno i slobodno nas taguj na Instagram story-u na kraju uspešno završene NEDELJE #1 🍑😍

Pristupi za FB & IG & Viber grupe

IG GRUPA (zatvoreni profil)
Nakon što zapratiš profil, potrebno je da nam pošalješ u DM svoj broj narudžbine i email sa kojim si se prijavila, kako bismo te odobrili. Odobrićemo sve zahteve najkasnije u roku 48h.

Zaprati naš IG profil >

FACEBOOK GRUPA
Da bi pristupila grupi potrebno je da odgovoriš na pitanja i ostaviš nam broj svoje porudžbine i email sa kojim si se prijavila.
Odobrićemo sve zahteve najkasnije u roku 48h.

Učlani se u našu FB grupu >

VIBER ZAJEDNICA
Napravili smo zajednicu gde ćete moći da ćaskate o svemu i svačemu 🙂

VAŽNO: Molim te da link za Viber zajednicu ne deliš ni sa kim.

Učlani se u našu Viber zajednicu >

Za sva pitanja u vezi sa pristupima i ostalim tehničkim stvarima piši nam na mail: [email protected]